To 85% των αυτοκινητωΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ!!

Εμπιστεύσου το αυτοκίνητο σου στην εταιρεία με την μεγαλύτερη ιστορία στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1976 & τον πιο αξιόπιστο τρόπο πώλησης!

 

απλη διαδικασια ΣΕ 5 ΒΗΜΑΤΑ

.....μια ιστορια στα αυτοκινητα απο το 1976

ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…

 • Ο εξιδεικευμένος μας πωλητής, αξιολογεί την κατάσταση και τα χαρακτηριστικά του οχήματος.
 • Συγκρίνει με αντίστοιχα χαρακτηριστικά οχήματα.
 • Σου προτείνει την τιμή πώλησης για τις καλύτερες προυποθέσεις άμεσης πώλησης.
Manager Selling Cars in Showroom

Συχνεσ ερωτησεισ

Διαδικασία με ένα βήμα!   

  1. Υποβάλλεις το αυτοκίνητο online

Χρειαζόμαστε μόνο τις βασικές πληροφορίες του αυτοκινήτου σου κάνοντας κλίκ εδώ και ο προσωπικός σου εξιδεικευμένος συνεργάτης της εταιρείας μας θα αναλάβει όλη τη διαδικασία.

  1. Κλείνεις ραντεβού για εκτίμηση του αυτοκινήτου σου

Μπορείς να κλείσεις ραντεβού (κλικ) για την επίσκεψη στον χώρο μας σύμφωνα με την διαθεσιμότητα! Εμείς διενεργούμε τον έλεγχο 18 σημείων (ΚΛΙΚ) με τα ηλεκτρονικά μηχανήματα για να γνωρίζουμε την πραγμματική κατάσταση του οχήματος! Μπες στο ηλεκτρονικό μας ημερολόγιο και διάλεξε ημερομηνία και ώρα. (κικ) Στην συνέχεια θα λάβεις μια αναλυτική αναφορά και θα ορίσουμε την τιμή πώλησης απο κοινού.

  1. Επίλεξε το πλάνο πώλησης –  τιμολόγησης

Ήρθε η στιγμή να επιλέξεις το πλάνο πώλησης – τιμολόγησης (κάνοντας κλικ εδώ) που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σου. Παρέχουμε ευέλικτα πλάνα, οπότε εσύ επιλέγεις πώς θες να σε βοηθήσουμε.

  1. Έλεγχος Εγγράφων

Διενεργούμε τον έλεγχο στα έγγραφα του αυτοκινήτου (στην άδεια κυκλοφορίας, το ΚΤΕΟ, το βιβλίο συντήρησης) και εφόσον όλα είναι άρτια και το αυτοκίνητο μπορεί να πωληθεί, προχωρούμε στο επόμενο βήμα.

 1.  
  1. Μετά τον τελικό επανέλεγχο πιστοποιούμε το αυτοκίνητο σου και είναι έτοιμο προς πώληση.

Αν το αυτοκίνητο σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, μην ανησυχείς, γιατί μπορούμε να διενεργήσουμε  βιολογικό καθαρισμό καθώς & επισκευή τυχόν βλαβών ή τρακαρισμάτων. Χρησιμοποιούμε εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας με σκοπό να είναι το αυτοκίνητο σου όπως εσύ θα ήθελες να είναι το επόμενο δικό σου αυτοκίνητο! Η αγγελία του αυτοκινήτου σου είναι έτοιμη για δημοσίευση. Ο προσωπικός σου εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας μας θα προωθεί το αυτοκίνητο σαν να είναι δικό του!

  1. Μαζική προώθηση στα social media και στα site Αγγελιών

Αναλαμβάνουμε την  φωτογράφιση, την προώθηση στα site αγγελιών, στα social media και  σε ενδιαφερόμενους για αντίστοιχο με το δικό σου όχημα.  

  1. Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρεία μας με εμπειρία 47 ετών στην αυτοκίνηση, έχει πωλήσει περισσότερα από 12,000 οχήματα και έχει διενεργήσει περισσότερους από 350,000 ελέγχους! Είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε την αξιόπιστη πώληση του αυτοκινήτου σου με διάφανες και ξεκάθαρες διαδικασίες.  Θα σε βοηθήσουμε να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε διαδικασία απαιτείται για την τεχνική προετοιμασία πώλησης του αυτοκινήτου σου.

  1.  Υπογραφή του προσυμφώνου

Το προσύμφωνο – συμβόλαιο μπορείς να το δεις και ηλεκτρονικά. (κλικ εδω)
Η συμφωνία είναι μεταξύ εσού & της Καλογρίτσας και περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης. Η διαδικασία του προσυμφώνου ολοκληρώνεται με την ολοσχερή εξόφληση για την αγορά του αυτοκινήτου από τον αγοραστή στον ασφαλή μεσεγγυητικό μας λογαριασμό.

 1. Προβολές και Δεδομένα

Προωθούμε το αυτοκίνητο σου στα social media και σε ενδιαφερόμενους πελάτες οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αυτοκίνητο αντίστοιχο με το δικό σου. Αναλόγος ποιο πακέτο έχεις αποφασήσει, κανονίζουμε επισκέψεις των πιθανών αγοραστών και ολοκληρώνουμε την πώληση του οχήματος σου.  

 1. Πώληση και έγγραφα
 2. Ολοκληρώνεται η επιτυχής πώληση και πλέον μπορείς να λάβεις το  ποσό, που συμφώνησαμε καθώς και ολα τα απαραίτηα έγγραφα που απαιτούνται για την φορολογική σου δηλωση. 

Mέσω της συλλογής και της ανάλυσης όλων των αναζητήσεων & πωλήσεων , η Καλογρίτσας είναι σε θέση να εξάγει μια αναφορά εμπορικότητας του κάθε αυτοκινήτου, δίνοντας μια πλήρη εικόνα σχετικά με τη διακίμασνη και το έυρος των τιμών των αυτοκινήτων ανά μοντέλο, τύπο και κυβικά. Επιπλέον, μέσω του marketability report, ως πωλητής θα έχεις την δυνατότητα να συγκρίνεις τις τιμές του ανταγωνισμού για αντίστοιχα αυτοκίνητα με ίδια χαρακτηριστικά με το δικό αυτοκίνητο σου γνωρίζοντας τις τιμές που πωλήθηκαν. Θα μπορείς λοιπόν να αποκτήσεις μια αξιόπιστη αίσθηση της αγοράς των αυτοκινήτων αντίστοιχα με το δικό σου, γνωρίζοντας την πραγματική τιμή που γίνονται οι συναλλαγές, γεγονός που σου επιτρέπει σε συνεργασία με τον προσωπικό σου σύμβουλο να επιλέξεις για το αυτοκίνητο σου μια ελκυστική τιμή για την αγορά, και άρα πιο ανταγωνιστική, με αποτέλεσμα να πουληθεί πιο γρήγορα!

Στην Καλογρίτσας έχουμε δημιουργήσει 3 διαφορετικά πακέτα συνεργασίας, για να επιλέξετε εσείς τον τρόπο που θέλετε να προωθήσουμε το αυτοκίνητό σας! 

Απλή προώθηση: Με αυτή την πολιτική συνεργασίας, η ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ αναλαμβάνει την προώθηση του αυτοκινήτου σου μέσω internet στα site αγγελιων και την παρουσίασή του στην πλατφόρμα μας μέσω φωτογραφιών. Δεν υπάρχει κανένα κόστος για την καταχώριση του ακινήτου! Μόνο σε περίπτωση που πετύχουμε την πώληση του αυτοκινήτου σου, μας καταβάλλεις προμήθεια ύψους 3% με ελάχιστη αμοιβή 200€.

Αποκλειστική προώθηση: Ούτε αυτή η πολιτική συνεργασίας έχει το παραμικρό κόστος καταχώρισης για σένα, πέραν της προμήθειας ύψους 3% με ελάχιστη αμοιβή 200€ σε περίπτωση επιτυχημένης πώλησης του αυτοκινήτου σου. Τι αλλάζει σε σχέση με την απλή προώθηση; 

Εσύ μας αναθέτεις την αποκλειστική ανάθεση του αυτοκινήτου σου κι εμείς σου παρέχουμε:

 • Εγγύηση πώλησης εντός 45 ημερών*.
 • Πιστοποιήση ελέγχου 18 σημείων.
 • Επισκευή τυχόν βλαβών σε προνομιακές τιμές.
 • Πίνακας με συγκριτικά στοιχεία τιμών αυτοκινήτων με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.
 • Προώθηση αυτοκινήτου σε ψηφιακά κανάλια.
 • Προώθηση σε 45,000 ενεργούς πελάτες της επιχείρησης και σε υποψήφιους αγοραστές με ενδιαφέρον αντίστοιχων αυτοκινήτων με το δικό σας.
 • Κορυφαία κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης μέσω google ads και προωθούμενη στα social media. 

*εφόσον μετά το πέρας των 45 ημερών δεν ανευρεθεί υποψήφιος αγοραστής, η εντολή συνεχίζεται με την προμήθεια της απλής προώθησης μέχρι τη λήξη της διάρκειάς της σύμβασης .

Premium προώθηση: αυτή η πολιτική συνεργασίας περιλαμβάνει:

 • Πιστοποίηση 18 σημείων.
 • Προώθηση σε δίκτυο 300 συνεργατών με εμπορία αυτοκινήτων.
 • Άμεση αγορά του αυτοκινήτου σου σε συμφωνημένη τιμή.
 • Παραλαμβάνεις τα χρήματα σου άμεσα καθώς και τα έγγραφα για τον λογιστή σου.

Το κόστος για την καταχώριση του ακινήτου σου ανέρχεται στα 50 €, τα οποία καταβάλλονται εφάπαξ και, σε περίπτωση επιτυχημένης πώλησης του αυτοκινήτου, λαμβάνουμε προμήθεια ύψους 2% επί του συμφωνηθέντος τιμήματος.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Έχουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Το 2023 πουλήσαμε 16,980 ελαστικά και ολοκληρώσαμε 7,689 δωρεάν ελέγχους 18 σημείων!