Ελαστικά
Ζάντες
Αναρτήσεις
Εξατμίσεις
Αυτοκίνητα
Service
Νέα
Oδική Βοήθεια
Επικοινωνία
Sitemap

Δύο κινητήρες 1KR-FE και Κ3-VE

Και οι δύο κινητήρες 1 KR - FE και Κ3- VE ανταποκρίνονται απόλυτα στις προδιαγραφές καυσαερίων της E . E . EURO IV

O σχεδιασμός του νέου SIRION δημιουργεί πρόσθετη αξία που ξεπερνάει κάθε σύγκριση !


Το Νέο Sirion εξοπλίζεται με δύο κινητήρες: Τον νέο εξελιχθέντα κινητήρα του 1.0 L (λίτρου) με 3 κυλίνδρους στη σειρά, 2 ΕΕΚ - DOHC - (Τύπος 1 KR - FE ) με συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό στις βαλβίδες και αξιόπιστα μέρη εισαγωγής οξυγόνου, παράγει πλούσια ροπή από χαμηλές έως μεσαίες στροφές. Αποδίδοντας μέγιστη ιπποδύναμη 51 KW (70 HP ) στις 6000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 94 Nm /3600 σ.α.λ. ο κινητήρας 1 KR - FE προσφέρει θαυμάσια επιτάχυνση στην οδήγηση μέσα στη πόλη, όπου απαιτούνται συχνές στάσεις και εκκινήσεις. Εξοπλισμένο με συμπαγή θάλαμο καύσης και παράκεντρο άξονα στροφαλοφόρου, αυτός ο κινητήρας έχει πιστόνια με μαλακή επένδυση και δακτυλίδια πιστονιών χαμηλής τάσης για να μειώνονται οι τριβές μέσα στον κινητήρα.

Η υψηλής αντοχής κυλινδρο-κεφαλή αλουμινίου και το δοχείο λαδιού που είναι επίσης κατασκευασμένο από αλουμίνιο συμβάλλουν σε χαμηλούς κραδασμούς και χωρίς θορύβους με ουσιαστική μείωση του βάρους, κάνοντας τον κινητήρα 1 KR - FE εξαιρετικά αποδοτικό στη κατανάλωση καυσίμου και τις καθαρές εξατμίσεις, πετυχαίνοντας κατανάλωση μόνο 5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας 1 KR - FE πετυχαίνει πολύ χαμηλό επίπεδο καυσαερίων μόλις 118 g / km .

 
Κινητήρας που παράγει οδηγική απόλαυση με ευκολία, καθαρότερα καυσαέρια και εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Ο κινητήρας 1.3 λίτρα, με τέσσερις κυλίνδρους στη σειρά και 2 ΕΕΚ - DOHC - (Τύπος Κ3- VE ) είναι εξοπλισμένος με τον παγκόσμια πρώτο, αναπαραγόμενο έξυπνο καταλύτη που αποδίδει υψηλές επιδόσεις και καθαρά καυσαέρια. Ο κινητήρας Κ3- VE είναι εξοπλισμένος με συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό των βαλβίδων πετυχαίνοντας υψηλές ροπές από χαμηλές έως μεσαίες στροφές και ομαλή επιτάχυνση στη κατηγορία των υψηλών στροφών.

Αυτός ο κινητήρας, ο οποίος αξιολογείται πολύ ψηλά για τον επαναστατικό συμπαγή σχεδιασμό, τις υψηλές επιδόσεις και την χαμηλή κατανάλωση έχει εξελιχθεί περισσότερο με την προσαρμογή σταθερού καλύμματος στην ενσωματωμένη καδένα , την τέλεια ρύθμιση της ανάφλεξης και τις προδιαγραφές ελέγχου καυσίμου για να ταιριάξει τέλεια με το Νέο Sirion .

Και οι δύο κινητήρες 1 KR - FE και Κ3- VE ανταποκρίνονται απόλυτα στις προδιαγραφές καυσαερίων της E . E . EURO IV .

.