Ελαστικά
Ζάντες
Αναρτήσεις
Εξατμίσεις
Αυτοκίνητα
Service
Νέα
Oδική Βοήθεια
Επικοινωνία
Sitemap
12-βάλβιδος 989 cc
Μέγιστη απόδοση:
59 hp 6000 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή:
91 Nm / 4000 σ.α.λ
Ένας κινητήρας που είναι οικονομικός, καθαρός και υψηλής απόδοσης

Το Cuore κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο οικονομικά αυτοκίνητα στον κόσμο σε κατανάλωση καυσίμου, χάρις στον εξαιρετικά αποδοτικό 12βάλβιδο κινητήρα των 1000 κυβικών, με 2 ΕΕΚ (DOHC) και μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων (DVVT). Προσφέρει επίσης μειωμένες εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα και υδρογονάνθρακα ακόμα και με κρύο ξεκίνημα. Η πρόσφατα υιοθετηθείσα πολλαπλή εισαγωγής, συμβάλλει στην απόδοση υψηλής ροπής στην πιο κρίσιμη κατηγορία στροφών, προσφέροντας γρήγορη, άμεση απόκριση όπου χρειάζεται στις αστικές περιοχές. Ο κινητήρας είναι εξαιρετικά αθόρυβος.

  ABS (Anti-skid Braking System) με EBD (Electronic Brake-force Distribution)

Το Cuore διαθέτει σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών - ABS (Anti-skid Braking System) με ενσωματωμένο σύστημα ηλεκτρονικής κατανομής πέδησης EBD (Electronic Brake-force Distribution). Με το EBD, η δύναμη πέδησης κατανέμεται και στους 4 τροχούς για να εξασφαλίσει αποτελεσματικό, ακριβές φρενάρισμα. Συμπληρωματικά προσφέρεται βοηθητική ενίσχυση. Αυτό το σύστημα ενεργοποιεί ισχυρή δύναμη φρεναρίσματος ακόμα και όταν το πεντάλ δεν έχει πιεστεί εντελώς σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.

Η μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος
στην κατηγορία του


Το Cuore είναι εξοπλισμένο με δισκόφρενα με ενισχυμένο σεβρό 8 ιντσών μπροστά και ταμπούρα πίσω. Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει στο Cuore ακριβές κα ιασφαλές φρενάρισμα και τη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στην κατηγορία του.

Ανετη θέση οδήγησης
Για ανθρώπους κάθε μεγέθους και ...διάστασηςΗ Daihatsu πιστεύει ότι η άνετη θέση οδήγησης είναι πολύ σημαντική τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα αυτοκίνητα. Έτσι έχουμε εξοπλίσει το Cuore με πλήθος ρυθμίσεων. Επιπρόσθετα από το μηχανισμό για τα συρόμενα καθίσματα, το Cuore προσφέρει ρυθμιζόμενο τιμόνι, ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα οδηγού και ρυθμιζόμενες ζώνες ασφαλείας. Με το Cuore εξασφαλίζετε τη βέλτιστη θέση οδήγησης που σας ταιριάζει,ανεξάρτητα από το βάρος ή το ύψος σας.
Γλιστρήστε στο εσωτερικό του Cuore
και απολαύστε Ποιότητα


Σε όλο το εσωτερικό του Cuore, θα απολαύσετε το λεπτό γούστο και την εκλεπτυσμένη αισθητική που συναντάται σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Το ταμπλό με τη γυαλιστερή επιφάνεια κάνει αντίθεση με τη γλυπτή κεντρική κονσόλα και τη μεγάλη προεξοχή της. Σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη ποιότητα, τις στρογγυλεμένες επιφάνειες του ταμπλό με τη λεπτή υφή, προσφέρει στυλ και όμορφη εμφάνιση.