Ελαστικά
Ζάντες
Αναρτήσεις
Εξατμίσεις
Αυτοκίνητα
Service
Νέα
Oδική Βοήθεια
Επικοινωνία
Sitemap
4 Κύλινδρος 659 cc
Μέγιστη απόδοση:
68 hp 6000 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή:
100 Nm / 3200 σ.α.λ.
Το νέο διθέσιο Road star της DAIHATSU , COPEN εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το όμορφο design με την κομψή πρωτοποριακή γραμμή αναμένεται να τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών και του νεανικού κοινού. Το COPEN παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είναι εκπληκτικά όμορφο , είναι χειροποίητο κατά μεγάλο ποσοστό και διαθέτει ηλεκτρικά ανοιγόμενη σκληρή οροφή που ανοίγει σε 20 δευτερόλεπτα .

To Copen προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μαζικών μέσων ενημέρωσης τα οποία ασχολήθηκαν θετικά με το αυτοκίνητο.
Το όμορφο στυλ και ο ξεχωριστός σχεδιασμός συντέλεσαν σε πολλές διακρίσεις όπως το βραβείο σχεδιασμού "Red Dot" στην αναβάθμιση της εικόνας της Daihatsu.

Το COPEN δεν είναι ένα εξειδικευμένο αυτοκίνητο για λίγους. Είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας των μηχανολόγων της εταιρείας για ένα σπορ αυτοκίνητο compact με ανοιγόμενη οροφή.

Γι αυτό ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου θα έπρεπε να είναι μοναδικός και να συναρπάζει με την πρώτη ματιά.
Μόνο οι ειδικοί της Daihatsu με το πάθος στα αυτοκίνητα compact θα μπορούσαν να κατασκευάσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο μικρών διαστάσεων που να ενθουσιάζει.

  Είναι απόλαυση να οδηγεί κανείς το Copen!

Είναι γρήγορο , αποδοτικό , πολυτελές με κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Η δομή του αμαξώματος διαθέτει τέλεια προστασία από μετωπικές και πλευρικές συγκρούσεις. Οι ζώνες ασφαλείας διαθέτουν προεντατήρες και σύστημα προγραμματισμένης συγκράτησης . Επιπρόσθετα διαθέτει σύστημα προστασίας από δευτερογενείς συγκρούσεις, 2 αερόσακους και σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων ABS .

rollbarrollbar

Για την ενίσχυση του αμαξώματος υπάρχει ένα Roll Bar που ενώνει τις δυο κολώνες του αυτοκινήτου πίσω από τα καθίσματα.Επιπλέον προστατεύει τα προσκέφαλα των επιβατών σε περίπτωση ανατροπής.
Το πάτωμα και ο χώρος αποσκευών του Copen είναι ενισχυμένα με ατσάλινες μπάρες οι οποίες αυξάνουν την ακαμψία του αμαξώματος και βελτιώνουν την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά.

Νέος κινητήρας 1.3L και "έξυπνος καταλύτης"

Ο κινητήρας 1.3 είναι 4κύλινδρος με διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλή (τύπος Κ3-VE) και μεταβλητό χρονισμό στις βαλβίδες, αποδίδει αρκετή ροπή από χαμηλές έως μεσαίες στροφές και εξασφαλίζει εξαιρετική επιτάχυνση.
Συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση και εξαιρετική οικολογική συμπεριφορά με μηδενικούς ρύπους.

engine
 


Ο «Έξυπνος Καταλύτης» είναι αποτέλεσμα της πρωτοποριακής τεχνολογίας της Daihatsu η οποία προσφέρει στα μέταλλα του καταλύτη την δυνατότητα να αυτό-αναδημιουργούνται.
Τα πολύτιμα μέταλλα τα οποία λειτουργούν σαν καθαριστές των αερίων του καταλύτη περιλαμβάνουν, παλλάδιο, πλατίνα και ρόδιον.

catalyst
catalyst